Handbeschilderd en aangepast aan uw wensen.

Uw muur is pas écht af met een unieke tegeltableau van Albarello.  Al onze tegel tableau's worden handgeschilderd in ons eigen atelier, zodat u zeker weet dat niemand anders exact dezelfde muur heeft als u.

De ambachtelijke tegel tableau maker uit Friesland

Bij Albarello is passie onze drijfveer. Daarom zijn al onze tableau’s handgeschilderd in het atelier bij onze tegelfabriek. Wij vinden namelijk dat iedere tegel een stukje persoonlijkheid toevoegt aan uw huis. Daarom is een tegel voor ons geen massaproductie, maar een stukje passie aan uw muur. En dat ziet u terug in elke penseelstreek.

Tegel teableau strand

De ontwerpen zijn tijdsloos

De wereld verandert elke dag, maar sommige dingen zijn tijdsloos. Daarom kiezen wij met onze tegeltableau’s voor aanzichten die al generaties lang herkenbaar zijn. Boerderijdieren, vogels, schepen. Of juist stillevens die met oog voor detail zijn geschilderd. En omdat de ontwerpen de tand des tijds hebben ontstaan, weet u zéker dat ze over tientallen jaren nog steeds passen bij uw inrichting.

Tegel tableau koeien

Keuze uit alle stijlen

Albarello maakt tegeltableau’s in meerdere stijlen, maar altijd herkenbaar. Hedendaags handbeschilderde boerderijdieren, klassiek Fries, houtskool of zeefdruk: onze wandversieringen zijn stuk voor stuk uniek en toch altijd herkenbaar.

 

Catalogus tegeltableaus

Prachtig Ambachtelijk product!!Aletta uit: Beemte via Klantenvertellen.nl

Alleen maar maatwerk

Onze tegel tableau’s zijn ontworpen door kunstenaars en worden met veel oog voor detail gereproduceerd. Omdat wij uw tegel speciaal voor u beschilderen, kunnen wij uw wensen verwerken in uw bestelling. Wilt u bijvoorbeeld meer kippen? Een ander vogelras? Een andere kleur koe? Wij denken met u mee en zorgen dat u het tableau krijgt wat bij u past.

tegel tableau kiviet

Interesse?

Neem contact op via het contact formulier of vraag een offerte aan.

Offerte aanvragen

einde van de pagina - terug naar boven