GINJAAR KLEIWAREN

De  producten van Ginjaar dragen bij aan het behoud en herstel van cultureel erfgoed, maar ook aan het tot stand komen van bijzondere nieuwe bouwwerken. Ze worden semi-ambachtelijk of puur met de hand vervaardigd en zijn een prachtige aanvulling op het ambacht van Dijkstra Kleiwaren.

Klik hier voor onze Artikellijst Bouwkeramiek.

MUURAFDEKKEN

Ginjaar is specialist in authentieke muurafdekken die veelvuldig zijn toegepast op gebouwen en muren in de stijl van bijvoorbeeld Berlage. Zowel in binnen als buitenland.

Mocht het gewenste product niet in het standaard programma zitten, neem dan contact op voor de mogelijkheden voor maatwerk.

Klik hier voor specificaties van de muurafdekken.

Klik hier voor specificaties van de muurafdektegels.

RAAMDORPELSTEENEN

Een speciaal product van Ginjaar is de raamdorpelsteen. Er zitten een aantal verschillende variaties in het vaste assortiment. De authenthieke jaren 30 stenen maar ook de authentieke dikkere raamdorpelstenen van 40 mm dik.

Klik hier voor specificaties van de raamdorpelstenen.

Raamdorpelstenen zijn standaard verkrijgbaar in verschillende afmetingen.Ook maken wij andere modellen op aanvraag. Neem voor prijzen en mogelijkheden gerust contact met ons op.

"Door de overname is de productie van authentieke bouwelementen veiliggesteld voor de toekomst".Anita Janssens Directeur

ARTIKELENLIJST

Wij hebben een Artikelenlijst Bouwkeramiek voor standaard producten die wij maken. Hieronder vind u specificaties van onze artikelen:

Klik hier voor specificaties van de schoorsteenkappen.

Klik hier voor specificaties van de schoorsteenpotten.

Klik hier voor specificaties van de rookleidingbuizen.

Klik hier voor specificaties van de Vorsten.

RESTAURATIE

Ginjaar staat bekend als het adres in binnen en buitenland voor restauratie van allerlei soorten keramische elementen, dakpannen, muurafdekken en schoorsteenpotten. Dit prachtige ambacht blijft een belangrijk onderdeel van onze activiteiten.

Mocht u willen weten wat we voor u kunnen betekenen neem gerust contact met ons op voor meer informatie info@dakpannen.nl.

 

MOGELIJKHEDEN

Alle producten kunnen geglazuurd of gesmoord worden. Ook is het mogelijk om voor een restauratie of nieuwbouwproject een glazuur speciaal te laten ontwikkelen. U kunt uw stempel zetten op de vorm, tactiliteit en de glazuur.

Mocht u meer willen weten over de mogelijkheden, neem dan contact met ons op.

OVERNAME

Ginjaar maakt weer andere producten dan Dijkstra. De 2 bedrijven versterken elkaar. Door de overname van Ginjaar is het ambacht en de producten die Ginjaar maakt veilig gesteld voor de toekomst.

De bedrijfsactiviteiten van Ginjaar gaan over naar Sneek op het adres waar Dijkstra Kleiwaren al sinds 1898 het ambacht uitoefent.

HIERONDER EEN IMPRESSIE VAN EEN AANTAL PROJECTEN.

Uitgelichte Projecten

Traptegels voor Kazerne Willem 111 Apeldoorn

Traptegels en plavuizen voor de Willem III Kazerne

Lees meer

Traptegels Museum Boijmans van Beuningen Rotterdam

Niet alleen de kunstcollectie van Museum Boijmans van Beuningen is bijzonder, ook het gebouw zelf is erg fraai. Het met rode bakstenen opgetrokken museum is ontworpen door stadsarchitect dhr. van der Steur en heeft de bombardem Lees meer

Traptegels voor museum Boijmans van Beuningen

Een impressie van onze werkwijze.

Lees meer