Jaren '30

In de volksmond wordt de specifieke bouwstijl in het begin van de 20 e eeuw, de Jaren ’30 stijl genoemd.

Heeft u interesse in onze Art deco folder klik dan hier voor de folder pagina op onze website. Wilt u de Art deco folder via de mail ontvangen neem dan contact met ons op via deze link.

Art deco

De bijzondere kunstzinnige  Art deco en Amsterdamse school  kunnen ook onder de jaren ’30 periode geschaard worden. Voor deze bouwstijl heeft Albarello een tegellijn ontwikkelt. Deze zijn  geschikt voor huizen uit die periode (denk aan de Piet Zwart Keuken), maar ook voor nieuwbouw.

 

In de volksmond wordt Art deco ook wel de Jaren '30 stijl genoemd.

Glazuur effecten

Naast de strakke lijn hebben we ook tegels met verschillende effect glazuren die in de jaren ’30 ook veelvuldig werden toegepast. Daarnaast hebben we tegels met patronen en tegels en tableaus met decoraties allemaal in de Art deco stijl.

Patronen samenstellen

U kunt zelf een subtiel of misschien  liever opvallend patroon samenstellen met onze diverse maten en kleuren, zoals krokuspaars lavendelblauw of zwavelgeel.

Daarnaast hebben wij de krakeling in de collectie dit is een authentieke vloertegel, in Amsterdamse School stijl, waar ook prachtige patronen mee gelegd kunnen worden. De Krakeling is in verschillende kleuren te verkrijgen.

INTERESSE?

Heeft u interesse in onze Art deco folder, vraag deze dan aan via onderstaande link.

Offerte aanvragen

Een greep uit de collectie

Hieronder een impressie van ons assortiment, wilt u meer informatie dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

einde van de pagina - terug naar boven